Palvelut

Kaikki sivut tarvitsevat kiinnostavaa sisältöä. Bulls tekee maailmanluokan sisältöä sekä perinteisille mediakanaville että uudemmille kanaville, joissa yritykset ja tuotemerkit puhuvat suoraan asiakkailleen.

Bullsilla on pitkä historia yhteistyöstä useiden maailman suurimpien mediatalojen kanssa, ja se tuottaa ja toimittaa vuosittain yli 200 sanomalehden numeroa.

Bullsilla on lahjakkaita toimittajia ja graafikkoja, jotka voivat auttaa sinua tekemään mitä tahansa lehteä. Jos sinulla on idea uudesta lehdestä tai tarvitset apua jo olemassa olevan lehden kanssa, ota yhteyttä!

Tarjoamme tietysti myös digitaalisia tuotteita ja ratkaisuja.

Me luomme tarvitsemasi sisällön

Jokainen yritys tarvitsee kiinnostavaa sisältöä, ei vain perinteiset mediayritykset. Bulls luo sisältöä kaikille mahdollisille mediakanaville. Olemme luoneet maailmanluokan sisältöä vuodesta 1929.

Me olemme toimituskuntasi

Toimituskuntamme tuottaa kaikkea markkinointimateriaaleista ristisanatehtäviin ja puuhatehtäviin. Bulls auttaa yritystäsi tai on toimittajasi.

Graafinen tuotanto

Sopivat hinnat, korkea laatu ja arvokas prepress-osaaminen ovat painotuotteiden ostajan avainsanoja. Bulls Graphicsilta saat kaikkea tätä.
Scroll to Top