Ristikot

Erilaiset sanaristikot ovat oivallinen tapa saada lukija viettämään laatuaikaa joko painetun lehden parissa tai verkossa. Sanaristikoita voi hyödyntää myös mainonnassa. Bulls tarjoaa ristikoita melkein missä formaatissa tahansa ja tarvittaessa myös yksilöllisesti räätälöityinä. Kaikki sanaristikkomme voi saada myös erilaisiin digitaalisiin käyttötarpeisiin (verkkosivut, näköislehti ym.) sovitettuina. Bulls voi lisäksi digitoida jo olemassa olevat printtiristikkosi digitaalista käyttöä varten.

A4-pystyristikot

Esimerkiksi aikakauslehden sivuille sopiva ristikkoformaatti on A4-pystyristikko. Bullsilta saat täsmälleen haluamasi kokoisen ristikon, joka on aina laadukas, vaikeusasteeltaan juuri sopiva ja ulkoasultaan tyylikäs.

A4-vaakaristikot

A4-vaakaristikot täyttävät tabloid-kokoisesta lehdestä sopivasti puoli sivua. Ne toimivat mainiosti myös digitaalisen näköislehden sisältönä.

Kryptot

Kryptot ovat sanaristikoita, joissa vihjeet ovat ristikon ruutuihin merkittyjä numeroita. Jokainen numero vasta yhtä kirjainta.

Lasten ristikot

Bullsilta saat lapsille sopivia erikokoisia sanaristikoita, joiden avulla nuoret ratkojat pääsevät hauskan harrastuksen alkuun.

Mainosristikot

Sanaristikot soveltuvat erinomaisesti myös mainos- ja ilmoituskäyttöön. Esimerkiksi lehdessä ilmoittavalle asiakkaalle voidaan räätälöidä ilmoituksen osaksi ristikko, jossa hänen tuotteensa ja palvelunsa ovat näyttävästi esillä. Houkutteleva sanaristikko takaa sen, että lehti – ja ilmoitus – on lukijan käsissä pitkään.

Tabloid-ristikot

Tabloid-kokoisen lehden sivun kokoinen ristikko tarjoaa ratkojalle miettimistä ja tekemistä pitkäksi aikaa. Säännöllisesti julkaistava laadukas sanaristikko on lukijaa sitouttava elementti parhaasta päästä.

Scroll to Top