Digitaaliset tuotteet​

Bullsin digitaalisessa muodossa oleva
ajanvietemateriaali kasvattaa suosiotaan.  Sillä saat runsaasti
pitkäkestoisia käyntejä web-sivuillesi tai sovellukseesi. Bullsin digitaalituotteille on helppoa antaa paikallista leimaa taikka
kohdistaa niitä erityisaiheisiin.
Materiaalin hallittavuus on
yksinkertaista ja Bulls Pressiltä saa tietenkin aina apua tarvittaessa.

Bullsin peliportaali

Bullsin peliportaali on erilaisten digitaalisten pelien ja sisältöjen makasiini, joka voidaan räätälöidä vastaamaan juuri sinun tarpeitasi.

Fractal Games

Fractal Gamesin avulla saat palveluusi kokoelman tyylikkäitä, haastavia ​​ja hauskoja pelejä. Koska kyseessä on white label -ratkaisu, voit helposti muokata pelejä brändiisi ja tyyliisi sopiviksi.

15 Spel

Liukuva palapeli

Liukuvassa palapelissä voit hyödyntää tyhjää ruutua ja järjestää palat uudelleen niin, että niistä muodostuu kuva tai ne saadaan numerojärjestykseen. Tarkoitus on saada palapeli valmiiksi mahdollisimman pian.

Memo

Memo

Memo on klassinen muistipeli, nyt digitaalisessa muodossa. Tarkoitus on löytää kuvaparit tai kolmen kuvan ryhmät niin nopeasti kuin mahdollista.

Pussel

Palapeli

Palapeli kootaan klikkaamalla ensin yhtä palapelin palaa ja sen jälkeen toista, jolloin palat vaihtavat paikkaa keskenään. Tarkoitus on tietysti yhdistää palat niin, että ne muodostavat kokonaisen kuvan.

Dolda utsikter

Piilokuva

Piilokuva on kuin takavuosien television klassikko-ohjelma Ruutuysi – tarkoitus on mahdollisimman pian keksiä, mitä kuva esittää.

Ord på ord

Sana sanalta

Sana sanalta on peli, jossa on tarkoituksena muodostaa suomen kielen sanoja kirjaimista, jotka putoavat ruudukkoon yksi kerrallaan.

Scroll to Top