Bullsin peliportaali julkaistu Pohjoismaissa

Bullsin ensimmäiset digitaaliset sanaristikot ihastuttivat ristikkoharrastajia jo vuonna 2010. Nyt Bulls tarjoaa ensimmäisenä Pohjoismaissa asiakkailleen digitaalisen peli- ja ristikkoportaalin. Valikoimaamme kuuluu monenlaisia ja monipuolisia pelejä ja tehtäviä.

Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa on julkaistu erisisältöisiä portaaleja. Suomessa Bullsin peliportaalin ovat valinneet Vasabladet- ja Österbottningen-lehdet, Norjassa Moss Avis ja Hamar Arbeiderblad ja Ruotsissa Hemmets Journal.

Joustavia ratkaisuja

Bullsin peliportaali on räätälöitävä white label -ratkaisu. Valitset itse, millaista sisältöä haluat jakaa, ja sivun ulkoasu voidaan räätälöidä vastaamaan lehtesi tai yrityksesi värejä ja logoja. Pelien lisäksi portaaliin voidaan lisätä sarjakuvia, sanaristikoita, ​​sudokuja ja numeropelejä.

Pelit ovat klassisia ja universaaleja, ja siksi ne toimivat kaikissa maissa. Esimerkkejä pelivalikoimastamme ovat Memo, Palapeli, Liukuva palapeli ja Piilokuva.

Bullsin peliportaali on tehokas tapa sitouttaa vaikkapa lehden nykyiset lukijat, mutta sitä voidaan hyödyntää esimerkiksi uuden kirjan julkistamisen tai vaatekokoelman lanseerauksen yhteydessä. Piilokuva esittelee esimerkiksi kirjailijan kasvot paljastaen kuvasta vain palan kerrallaan. Memo-pelissä taas voi kirjojen kansista – tai mistä tahansa tuotteista – koostaa koukuttavan muistipelin ja hyödyntää asiakkaan omaa kuvapankkia. Mahdollisuuksia on rajattomasti ja joustavuutta löytyy.

Peliportaali voi olla sekä erinomaisen hyvää viihdettä erilaisten julkaisujen lukijoille että mainio työkalu sille, joka haluaa hyödyntää pelaamista markkinoinnissaan.

Ennätyksiä ja haasteita

Pelaajat voivat päästä itse parhaiden pisteiden listalle ja haastaa ystävänsäkin mukaan peliin. Tällä tavalla sivustollesi ohjautuu lisää liikennettä, ja saat mahdollisuuden vahvistaa asiakassuhteitasi.

Ota yhteyttä

Haetaan yhdessä toimivin ratkaisu juuri sinulle!

Riku Perälä

Toimitusjohtaja

Puhelin +358 40 508 4989
riku@bullspress.fi

Muuta ajankohtaista

Scroll to Top